AKC och Piratpartiet till Almedalen!


Vi försöker ju som bekant påverka valet i september. I princip stödjer vi alla politiker som önskar se reform av narkotikapolitiken. Därför tänkte vi nu strö lite socker på piraterna som behöver hjälp med en insamling för kostnader kring närvaron på årets politikervecka i Almedalen.

Nu är det så fint ordnat att en av våra moderatorer även är aktiv pirat, han har lovat att gå runt med en AKC-tisha hela veckan. Med sig till Gotland kommer han ta med tishor och flyers från AKC. Även piraternas partiledare Magnus Andersson har lovat att ta på sig en AKC-tröja, åtminstone för fotografering.

Några andra från AKC kommer att närvara under veckan men det är en väldigt liten tropp. Däremot planerar vi en total social media-takeover. Vi tränade för några veckor sedan under ECAD/WFAD-konferensen i Göteborg och körde över deras live-rapportering med klagomål, fakta och memes.

Planen är att vi gör samma sak på Almedalen i år genom att fokusera på knarkkrigarnas flöden och hashtaggar. För detta håller vi på att ta fram ett slags “war room” i form av en webbplats där vi alla kan få en bra överblick på flödena och snabbt översvämma motståndarna med kommentarer.

Kom igen nu, skänk en slant till Piratdalen 2018!
(Deras crowdfund har redan nått upp till 100% men det behövs fortfarande mer pengar.)

Insamling: Piratdalen 2018

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.